Ανανεώστε το παιδικό δωμάτιο με… μαυροπίνακες!

Ανανεώστε το παιδικό δωμάτιο με… μαυροπίνακες!

Η διακόσμηση με μαυροπίνακα αποτελεί μία πολύ καλή και λειτουργική χρήση, καθώς είναι ιδανική για κουζίνες αλλά και παιδικά δωμάτια… Οι μαυροπίνακες είναι ιδανικοί τόσο για να κρατάμε σημειώσεις εμείς οι μεγάλοι όσο και για τα παιδιά να εκφραστούν μέσα από τη ζωγραφική. Το αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση αποτελεί ένα μοναδικό διακοσμητικό στοιχείο στο χώρο!

Μπορείτε να βάψετε μέρος του τοίχου, αλλά αν δεν θέλετε κάτι τόσο…μόνιμο, μπορείτε να βάψετε ένα κομμάτι ξύλου, ή ακόμα να αγοράσετε έναν αυτοκόλλητο μαυροπίνακα!

Σιγουρευτείτε για την μπογιά που θα επιλέξετε ρωτώντας το χρωματοπωλείο της γειτονιάς σας (στην περίπτωση που θέλετε να βάψετε μόνοι σας τον τοίχο σας ή καποιο έπιπλο ή επιφάνεια).

Σκεφτείτε να βάψετε ένα κομμάτι ξύλου και πλαισιώστε το με μια καλή κορνίζα. Θα μπορείτε να την βάλετε σε όλους τους χώρους! Αν, ωστόσο, δεν θέλετε να μπλέξετε με…μπογιές, μπορείτε απλούστατα να κολλήσετε σε τοίχους αυτοκόλλητα με φινίρισμα μαυροπίνακα, διαλέγοντας από τα πολλά χειροποίητα σχέδια που υπάρχουν στη σελίδα μας εδώ

 

Share this post